Verkeer Malburgen West

Parkeeroverlast op stoep in smalle straat

Bezorgde Bewoner 08-12-2020 1 reacties

Omwonenden ondervinden structureel overlast door structureel en consequent foutparkeer gedrag door bezoekers en/of medewerkers van de garage die hier op de hoek is gevestigd. De overlevering vertelt dat de gemeente/politie hier niks aan doet omdat men bang is voor agressief gedrag van de garagemedewerkers. De straat is hier erg smal en het eenrichtingsverkeer wat vanuit de sleedoornlaan komt, heeft voorrang, maar kan veelal niet passeren omdat hier dus foutgeparkeerde autos staan.

Omwonenden ondervinden structureel overlast door structureel en consequent foutparkeer gedrag door bezoekers en/of medewerkers van de garage die hier op de hoek is gevestigd. De overlevering vertelt dat de gemeente/politie hier niks aan doet omdat men bang is voor agressief gedrag van de garagemedewerkers.

De straat is hier erg smal en het eenrichtingsverkeer wat vanuit de sleedoornlaan komt, heeft voorrang, maar kan veelal niet passeren omdat hier dus foutgeparkeerde autos staan.

Lat: 51.969354782529
Long: 5.90426159021304

Een momentje...

Sjerk de Groot

11-12-20 om 12:21

Het is volgens de verkeersregels uiteraard nooit toegestaan om op minder dan 5 meter afstand van een kruispunt te parkeren, maar wellicht dat dit op deze locatie nog eens extra benadrukt kan worden met een gele trottoirband?

Cookie-instellingen