Ronde Weide infrastructuur

05-10-2022 4 reacties

Infrastructuur

- Door de herinrichting van de Apeldoornseweg is de aanrijroute zwaar verslechterd en kan een vrachtwagen het park niet indraaien; 
- Drempel is te hoog gemaakt park in, verkeer raakt onderkant auto/wagen;
- Alle voorzieningen op de Ronde Weide zijn niet voldoende voor grotere evenementen die er wel georaniseerd mogen worden. Bij betere infra, mider inhuur noodzakelijk, minder belasting park (Stroom, aan/afvoer water, bereik 3G/4G/5G);

Lat: 51.9938643
Long: 5.9067236

Een momentje...

Saskia Wilmsen gemeente Arnhem

05-10-22 om 16:26

Dank voor het advies. Zou je verder met ons mee willen denken? Als je mij een mail stuurt, neem ik contact op.

Met vriendelijke groet,

Saskia

anoniem

09-10-22 om 15:46

kleinschalig, akoestisch (!) was leuk. De 'infra' opmerking hierboven laat al zien: evenementen daar zijn te groot voor het park. Rust in het park houden!

Bewoner Sonsbeekkwartier noord

14-10-22 om 18:46

Grote evenementen op de ronde weide zijn bijzonder ongewenst voor zowel natuur als omwonenden. Het is een karavaan aan verkeershufters die rondscheuren door onze mooie wijk en de verkeersregels negeren, hun auto's overal neerkwakken en na afloop de wijk vervuilen met zwerfafval, nachtelijk gegil en asociaal gedrag. 

Rick

18-10-22 om 7:26

Het park zou niet moeten worden gebruikt voor grote evenementen. Natuurbeleving, rust, sport en ontspanning en kleinschalige evenementen zonder geluidsoverlast zijn meer passend bij dit prachtige park. 
Het park is een stukje natuur en een  toevluchtsoord voor heel veel dieren waar mensen tot rust kunnen komen en in contact kunnen komen met de natuur.  Het is onbegrijpelijk dat er op zo'n plek grote evenementen worden georganiseerd die geen enkele verbinding of connectie hebben met de natuur en de uitstraling van het park.  
Het park wordt op deze manier verkracht door geluidsoverlast, afval, verstoring van vogels en kleine zoogdieren. 
Wat betreft parkeergelegenheid is de locatie ook niet geschikt voor grote evenementen. Er wordt in de omliggende wijken op alle mogelijke plekken geparkeerd buiten parkeerplaatsen wat tot onveilige situaties leidt. Politie en gemeente geven geen prioriteit aan meldingen van parkeeroverlast.

tip: Ga met respect om met het Sonsbeekpark zoals als dat hoort bij iets wat mooi en kwetsbaar is. 

 

Cookie-instellingen